Grattis! Spelar du bara med fingrarna? 
 
Dvs utan tumhål. Som Jason Belmonte och Jesper Svensson och väldigt många fler. Då kan jag borra dina klot utan att ha träffat dig! Efter ha på nära håll studerat tex Jason och Jesper (borrade några klot till dem under Lucky Larsen Masters). Även borrat mängder med klot till alla tvåhands på Bowlinggymnasiet Nässjö från Skåne. Hugo Tim och Niklas tillhör Sveriges bowlingframtid och är hedrad att få borra deras klot. Och även nu några år borrat tvåhåls till mina Tradera kunder runt om i Sverige.
 
Så kan jag garantera dig. Jag kan borra dina klot utan att ha träffat dig. 
 
Vanligaste invändningen.
Min vanliga klotborrare säger att det inte fungerar.
Jag har största respekt för din klotborrare, men han pratar för sin verksamhet. Prova mig och avgör själv om det fungerar. 
 
Hur fungerar det med layout och ytor?
Du berättar hur du vill att kloten ska bete sig. Om de ska svänga mycket eller lite. Sent eller tidigt. Eller någonstans däremellan. Jag kan föreslår layout (var hålen ska vara) och vilken yta du bör ha på kloten.
 
Hålen
Har jag inte dina fingermått så får du alla hel och halv-storlekar av insatser med ditt klot och de är av olika typer, dvs kant och ovala. Lim och instruktioner medföljer. Det är så enkelt att vem som helst kan göra det. De insatser du inte behöver skickar du tillbaka i det portofria svarskuvertet du får med. Sen sparar jag all info. layout, ytor storlekar mm i min dator och nästa gång du beställer kan jag, om du vill, föreslå komplement-klot och även limma i dina rätta insatser. Dvs du behöver bara ta reda på och limma insatserna själv första gången.
 
Har du frågor är det bara att maila eller inga mig så ska jag försöka hjälpa dig.

Hälsar
Anders StrömStröm’s Bowlingshop
www.stroms.biz
[email protected]
0705-125294