Grattis! Spelar du bara med fingrarna? 
Dvs utan tumhål. Som Jason Belmonte och Jesper Svensson och väldigt många fler. Då kan jag borra dina klot utan att träffa dig! Har borrat tvåhåls till Jason och Jesper och många andra proffsspelande tvåhands under Lucky Larsen Masters. Även borrat många klot till tvåhands på Bowlinggymnasiet Nässjö, de elever som var från Skåne och de som går på bowlinggymnasiet i vår hall, Baltiskahallen där min shop finns. Borrar regelbundet tvåhåls till mina Tradera kunder runt om i Sverige så jag vet hur man gör och att det fungerar alldels utmärkt att botta på distans.
Så kan jag garantera dig. Jag kan borra dina klot utan att ha träffat dig. 
Vanligaste invändningen.
Min vanliga klotborrare säger att det inte fungerar. Jag har största respekt för din klotborrare, men han pratar för sin verksamhet. Prova mig och avgör själv om det fungerar. 
Hur fungerar det med layout och ytor?
Du berättar hur du vill att kloten ska bete sig. Om de ska svänga mycket eller lite. Sent eller tidigt. Eller någonstans däremellan. Jag kan föreslår layout (var hålen ska vara) och vilken yta du bör ha på kloten.
Hålen
Har jag inte dina fingermått så får du alla hel och halv-storlekar av insatser med ditt klot och de är av olika typer, dvs kant och ovala. Lim och instruktioner medföljer. Det är så enkelt att vem som helst kan göra det. De insatser du inte behöver skickar du tillbaka i det portofria svarskuvertet du får med. Sen sparar jag all info, layouter, ytor storlekar mm, i min dator. Nästa gång du beställer kan jag, om du vill, föreslå komplement-klot och även limma i dina rätta insatser. Dvs du behöver bara ta reda på och limma insatserna själv första gången.
Har du frågor är det bara att maila eller inga mig så ska jag försöka hjälpa dig.

 

Hälsar

Anders StrömStröm’s Bowlingshop
www.stroms.biz
[email protected]
0705-125294