Har du klot som passar, men borrad av någon annan? Då kan jag enkelt mäta från ditt gamla klot och kopiera greppet. Antingen kom in i butiken eller skicka klotet till mig utan kostnad för måttagning eller frakt. Jag sparar sen dina mått i min dator. Vill du ev justera ditt gamla grepp, kanske får skador någonstans eller hålen inte känns riktigt brr, då är det bara att nämna det så justera jag och ditt nya klot kommer passa ännu bättre.

Maila eller ring/smsa mig din adress och telefon nr, mail till [email protected] eller 0705-125294, så skickar jag dig en fraktsedel på mail eller på post så du helt kostnadsfritt kan skicka in ditt klot.

Sen skickar jag tillbaka ditt gamla klot, också kostnadsfritt, tillsammans med din nya boll. Webshopen är fraktfritt på riktigt. Ingen minsta summa eller packningsavgift.

Tvåhåls? Då är det mycket enklare! Läs!